Dieren

Eerst even een korte inleiding over mijzelf. Ik ben opgegroeid met dieren, honden, kippen, paarden, duiven, geiten, ganzen, muizen, duiven, konijnen, vissen, je kon het zo gek niet bedenken.
Dieren lopen als een rode draad door mijn leven, vroeger als kind zijnde voelde ik me ook meer op mijn gemak en fijner bij dieren. De echtheid, het pure, de oprechtheid en de eigenheid. Zijn wie je mag zijn zonder maar…

Naast dat ik mensen behandel richt ik mij ook op dieren. Het schijnt zelfs zo te zijn dat ik functioneer op dezelfde (energie) trilling als de dieren. Op een soort van telepathische wijze kan ik contact maken met het dier om zo antwoorden te mogen krijgen. Voelen waar blokkades zitten en knelpunten voortijdig signaleren. Het kan bijvoorbeeld een gedragsprobleem zijn of een trauma, maar ook lichamelijke ongemakken kunnen worden behandeld.
Afhankelijk van de aard van de vraag/klacht, ga ik vaak te werk met behulp van een foto van het dier. Het liefst waar hij/zij alleen op staat en ik het dier recht in de ogen kan kijken. Door contact te maken met het dier, voel, zie, hoor ik dingen, eventueel gebruik ik de biotensor om zaken (energetisch) uit te testen. ( contact met het onderbewuste van het dier). Mocht er behandeling nodig zijn dan zal ik uw dier magnetiseren. Ik werk ook graag met Dr. Bach en zijn Bach Bloesems en met Dr. SchuBler en zijn celzouten als extra ondersteuning.

Ik ben geen arts en stel daarom ook geen diagnoses, daarvoor zult u echt een dierenarts moeten consulteren. Deze behandeling naast het reguliere traject kan geen kwaad.
Mocht u nog vragen hebben of een afspraak willen maken dan kunt u mij altijd mailen, ik zal dan zo spoedig mogelijk reageren. evelien@villavaletudo.nl
Bellen kan ook, alleen als ik in behandeling zit dan neem ik de telefoon niet aan, u zou dan mijn voicemail in kunnen spreken.

Tot ziens in mijn praktijk!