Magnetiseren
Magnetiseren geeft energie!


 

 

 

Magnetiseren werkt bij zowel lichamelijke als psychische klachten. Heeft u bijvoorbeeld altijd last van uw nek of rug, dan kan een magnetiseur de blokkade opheffen. De magnetiseur zal dan met zijn handen vanuit zijn of haar gevoel positieve energie doorsturen naar uw lichaam zodat de pijn zal verminderen en u snel zult herstellen. In de volksmond noemen we het ook wel een ‘strijker’.

Wat is magnetiseren?
Eenvoudig gezegd is magnetiseren is het doorgeven van energie. De magnetiseur gebruikt hiervoor niet zijn eigen energie maar geeft de energie van het universum door aan de cliënt. De magnetiseur bundelt als het ware alle positieve energie om ons heen en laat deze via zijn handen in de cliënt stromen. Deze vorm van energie overdacht heet gekanaliseerde energie.
Bij magnetiseren is er niet zichtbaar wat er gebeurd. Wel is magnetiseren duidelijk te voelen, door de magnetiseur en door degene die de behandeling ontvangt.

Deze energie is voelbaar in de vorm van warmte en prikkels. Magnetiseren geeft een rustgevend en ontspannen gevoel.

 

 

 

Hoe werkt deze energie?

Energie is overal om ons heen. Dat ervaren we dagelijks. Negatieve energie zorgt ervoor dat het energieveld om ons lichaam (aura), beschadigd wordt. Daardoor blokkeren de energiecentra in ons lichaam (de chakra's). Langdurige verstoringen van dit energiebeeld, verminderen de werking van onze organen, klieren, celweefsels. De magnetiseur bundelt als het ware alle positieve energie om ons heen, en laat deze via zijn handen in de cliënt stromen.

 

 

 

 

Wat zijn, en hoe ontstaan energieblokkades in een lichaam
Blokkades in een lichaam ontstaan door allerlei ingrijpende situaties waarbij we verdriet, spanning, boosheid, angst etc. hebben opgelopen. We denken vaak het gebeurde al verwerkt te hebben, maar wat we doen is het gevoel snel weg stoppen in ons lichaam omdat we vaak niet weten hoe we er mee om moeten gaan. Onze maatschappij gaat in een razend tempo verder en een hoop mensen hebben het gevoel dat ze daar in mee moeten gaan. Helaas pakt dat niet voor iedereen even goed uit en zou je uiteindelijk je problemen toch op je eigen manier moeten aanpakken of de tijd nemen om ze te verwerken. Doe je dat niet, dan is elk moment van rust, terugdenken aan die ingrijpende situaties die je volgens jezelf toch allang 'verwerkt' hebt en blijf je alleen maar rennen om niet te hoeven nadenken. Daar wordt ieders lijf uiteindelijk heel erg moe van. Als je maar lang genoeg met een probleem in je lijf blijft lopen (bewust of onbewust) wordt dat uiteindelijk een energieblokkade in je lichaam wat kan resulteren in lichamelijke en geestelijke kwaaltjes (zoals; hoofdpijn, spanning, pijnlijke spieren, vermoeid overspannen gevoel, etc.).

Voor wie bestemd?

 

 

 

 

Magnetiseren is geschikt voor mensen met fysieke klachten, voor diegenen die te kampen hebben met oververmoeidheidsverschijnselen en voor diegene die zich niet goed in hun vel voelen, zonder daar de precieze oorzaak van te kennen. Ook voor diegenen die, als gevolg van traumatische ervaringen, met lichamelijke pijnen en andere ongemakken hebben te kampen, kan men bij de magnetiseur terecht. Magnetiseren moet echter altijd als een aanvullende behandeling op de klassieke geneeskunde gezien worden.

Voor wie niet?

Enkel bij mensen met zware hartklachten, dragers van een pacemaker of zwangere vrouwen, is het verstandig om eerst een arts te raadplegen.

Het aantal behandelingen?

Het aantal behandelingen, hangt hoofdzakelijk af van de aard, de ernst en de duur tijd van de klacht af.

Soms voelt men zich al na één behandeling beter, maar bij ernstiger klachten is het noodzakelijk om intensiever op de klachten in te werken, en is het ook van belang om aan de oorzaak van de klacht te werken, immers als de oorzaak niet wordt aangepakt blijven klachten terugkeren .

r