Testen met Biotensor

Een Biotensor is een uiterst gevoelig meet- en testinstrument, dat met de aanwezige levensenergie van de gebruikster gaat resoneren.  Het wordt gebruikt als verlengstuk van het onderbewuste weten en kan bij bepaalde vraagstellingen zichtbaar aangeven wat de antwoorden kunnen zijn.
De Biotensor stelt ons in staat te testen, meten en behandelen met betrekking tot  uw directe omgeving, het leefmilieu, levensmiddelen, medicijnen, verslavingen enz. Met de biotensor kan je eerst onderzoek doen om vast te stellen wat de oorzaak van het klacht is. Afhankelijk van de uitslag kan dan een behandelplan opgesteld worden. Eigenlijk is alles uit te testen.
Trillingsensitiviteit
Zoals u weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Alles, maar dan ook alles, heeft een eigen trilling. Ook alle organen hebben verschillende trillingen ten opzichte van elkaar.
De biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat kunt u ook beoordelen hoeveel energie op een bepaald moment op een plaats zit, bepalen of een medicijn geschikt is voor dat lichaam en dan aangeven welke therapie op dat moment geschikt is. Het werken met de biotensor gaat razendsnel, binnen een minuut kunt u tientallen producten testen.
De biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische trillingen en functies. De biotensor maakt het mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:
Allergieën
Voedselcombinaties
Aardstralen en wateraders
Huizen-onderzoek op eventuele ziekmakende straling
Medicijnen op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties
Virussen, schimmels en parasieten
Vitamines, mineralen en homeopathie

Juwelen en amuletten op positieve en negatieve uitstraling.